img info@vyzivovyporadce-plzen.cz
img Dominikánská 6, 301 00 Plzeň
  • Sledujte nás:
Recepty a novinky
10 Říj

2013

Kvalitní čerstvá zelenina a ovoce? Ano jde to.

Také vás štve, že zelenina a ovoce jsou v supermarketu často nahnilé, nechutnají tak jak by měli, nebo jsou plné pesticidů?

Za kvalitním ovocem či zeleninou si můžete dojít na farmářské trhy, které jsou ale pouze sezoně, nebo můžete využít systém „bedýnek“ a nechat si vše přivézt od farmářů až k vám domů.

Co vám bedýnky mohou nabídnout? 

Bedýnky jsou za poslední roky opravdu to nejlepší, co vám farmářský trh nabízí.

Veškeré potraviny se k vám na stůl dostanou čerstvé a vy si navíc můžete být naprosto jistit jejich původem. Ať už se jedná o samotnou zeleninu nebo ovoce, o domácí marmelády nebo čerstvé pečivo, které dostanete společně s objednanou bedýnkou. Všechny potraviny mají jasný původ.

Obsah bedýnky je většinou přesně daný, a pokud vám některá zelenina nebo ovoce nevyhovuje, objednávku je možné změnit podle aktuální potřeby. Převažuje pochopitelně zelenina a ovoce, které je u nás možné běžně pěstovat. Jen tak se k vám totiž dostane naprosto čerstvá a nebude vystavena žádnému dlouhému převážení.

V Plzni od roku 2011 funguje firma Freshkoš, která vám může každý týden přivézt velmi rozmanitý sortiment nejen ovoce a zeleniny, ale v jejich nabídce najdete také chléb, mléčné výrobky, čerstvá vejce, medy, marmelády, mošty a mnoho dalšího.

Manželé Baldovi, kteří firmu založili, spolupracují od samého začátku s Janou a Petrem Bínovími ze Světa bedýnek. Jejich pražská centrála zajišťuje a rozváží farmářské produkty po Praze a okolí, Freshkoš se pak specializuje na Plzeň, Rokycany a Beroun. Všichni dodavatelé zeleniny, ovoce a dalších komodit jsou pečlivě vybíráni, je s nimi udržován osobní kontakt a tak je zaručen jasný původ nabízených produktů.

 

Jak to tedy funguje?

Stačí si pouze objednat prostřednictvím webového formuláře na stránkách www.freshkos.cz  druh bedýnky, která vám svým složením nejvíce vyhovuje (na výběr je i pro miminka s nenadýmavou zeleninou).

K objednávce bedýnky můžete přidat i další sortiment jako například čerstvé mléko , müsli od fa. Mixit, med, vejce, kombuchu, čerstvé těstoviny a mnoho dalšího.

Vyberete si z nabídky termín dodání, který vám nejlépe vyhovuje, a pak již budete čekat na svoji bedýnku, kterou vám firma Freshkoš doveze až k vám domů či do firmy.

Pokud jste ještě nezkoušeli si takto dovoz kvalitních potravin objednat, je možno na vaši první objednávku využít slevu 15 Kč/bedýnku. V průběhu vaší objednávky zadejte pouze do kolonky „poukaz“ slovo „poradce“ (bez uvozovek).

Sdílejte:

Zatím žádné komentáře!

Zanechte svůj komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/www/vyzivovyporadce-plzen.cz/subdomains/www/wp-content/themes/incare/comments.php on line 96