img info@vyzivovyporadce-plzen.cz
img Dominikánská 6, 301 00 Plzeň
  • Sledujte nás:
Recepty a novinky
31 Kvě

2015

Bioplaneta Plzeň

Kde v Plzni dobře a zdravě nakoupit?

Se svými klienty každodenně řeším jejich jídelníčky, úpravu stravy a poté i vhodný výběr potravin. Společně nastavíme nový stravovací plán, který by měl vést  k dosažení jejich cílů.  Do jídelníčku postupně zařazujeme i potraviny méně obvyklé, se kterými se klienti na jednotlivých konzultacích postupně seznamují. Mezi ně patří např. pohanka, jáhly, kernotto, kamut a mnoho dalších.

Kde je ale nakoupit, abychom nemuseli do několika obchodů naráz a dostali vše na jednom místě?

V roce 2013 byl v Plzni otevřen obchůdek se zdravou výživou Bioplaneta.  

Když jsem se o něm dozvěděla, říkala jsem si, že je to opět jeden z mnoha miniobchůdků, který bude mít pouze omezený sortiment se zdravými potravinami, mezi tím něco, co se za zdravé pouze vydává  a jeho životnost bude omezená, tak jako u spousty jiných.

Bioplaneta Už při první návštěvě mě mile  překvapila sama paní majitelka, která se v sortimentu potravin opravdu vyzná . Pečlivě si do svého obchodu vše sama vybírá a kontroluje složení všech produktů, které pak s čistým svědomím nabízí i svým zákazníkům. Dle jejích slov je důležité nejen složení potravin, ale také jejich kvalita. Podle dostupnosti vybírá primárně produkty z ekologického zemědělství.

 

I když bylo otevřeno pouze krátce, nabídka byla opravdu velká. Z obilovin nebo luštěnin nechybělo nic, na co si jen vzpomenete. Do obchodu jsem začala chodit pravidelně a návštěvu od návštěvy jsem pozorovala, jak se sortiment neustále rozšiřuje. Postupem času přibyl čerstvý kváskový žitný chléb, který nemá  co se chutě týče konkurenci. Také trvanlivost je mnohem delší než u běžného chleba z kvasnic.  Ve stávající nabídce jsou i čerstvé chleby bezlepkové, které jsou chuťově také vynikající.

Za několik měsíců následovala čerstvá zelenina a ovoce, chlazené potraviny jako např. kozí a ovčí  jogurty, sýry, mléko atd.

Bioplaneta Plzeň

Také milovníci BIO kosmetiky a drogerie si zde přijdou na své. Od plenek pro miminka až po dekorativní kosmetiku, opravdu vše na co si jen vzpomenete.

V současné době obchůdek zavádí prodej i vážených obilovin, luštěnin, semínek, vloček a rýže – vše v BIO kvalitě.

Vždy sem velmi ráda sama zavítám a svým klientům tento obchod na našich konzultacích i ráda doporučuji. Při našem další m setkání mi dají za pravdu, že zde  skvěle nakoupili a pokud si s něčím nevěděli rady, obsluha jim ochotně vše vysvětlila.

A vy ho určitě vyzkoušejte také 🙂 .

Sdílejte:

1

Komentáře

Lucie

2016-11-06 12:34:41 Odpovědět

Dobry den, chtela jsem se zeptat zda v obchode najdu i bezlaktozove potraviny? Dekuji

Zanechte svůj komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/www/vyzivovyporadce-plzen.cz/subdomains/www/wp-content/themes/incare/comments.php on line 96